Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

9 kedves és praktikus ajándék, ha még nem tudod, mivel lepd meg kedvesed Valentin-napon

Már csak néhány nap van hátra Valentin-napig, a szerelmesek ünnepén pedig sokszor veszünk el az ötletek között, minek örülne igazán párunk. Íme néhány ötlet segítségként. 

Nevezzük Bálint- vagy Valentin-napnak, a szerelmesek ünnepét az elmúlt években Magyarországon is egyre többen ünneplik. Van, aki visszafogottan egy szál rózsát vagy kis csokoládét ajándékoz a szerelmének, van, aki hatalmas vörösben pompázó ajándékokkal lepi meg kedvesét, de olyan ember is akad, aki egyáltalán nem túlozza el a felkészülést, és hajlandó teljesen megfeledkezni bármiféle meglepetésről. 

Következő ajándékötlet-válogatásunkban azoknak szeretnénk segíteni, akiknek csak most jut eszükbe, hogy vészesen közeleg az év legmegosztóbb ünnepe. Íme 9 tipp férfiaknak és nőknek, mivel lepjék meg kedvesüket a szerelmesek ünnepén. 

1. Kaspótartó növényimádóknak

Ez a virágtartó egy kicsit visszarepít minket a régi időkbe, sok otthon egyik díszítőeleme volt a kicsit rojtos, fonott háló, amelyben nagyon jól érezték magukat kedvenc növényeink. Egy növényekkel teli otthonba nem csak mutatós, de praktikus ajándék lehet, ha már nem tudjátok hova rakni a rengeteg virágot. 

2. Szív alakú hangulatvilágítás a romantikus típusoknak

Jó ajándék lehet ez a LED-lámpás hangulatvilágítás, mely bár igazán Valentin-napi, az év többi napján is csodás eleme lehet egy romantikus estének. 

3. Hangulatos fotók egy pillanat alatt

Az elmúlt évek egyik legnagyobb slágere az INSTAX polaroid fényképezőgépe, mellyel egy pillanat alatt a kezedben tarthatod a kettőtökről készült különleges hangulatú fényképet!

4. Zenekedvelőknek 

Elegáns megjelenés, tiszta hangzás – Újra divat lett régi lemezeket hallgatni, ezzel a gyönyörű lemezlejátszóval pedig biztosan mindkettőtöknek örömet okozol, főleg akkor, ha már rendelkeztek egy kisebb-nagyobb lemezgyűjteménnyel. 

5. Klasszikus kedvenc

Legyen női vagy férfi karóra, érdemes előre tudni, mi jellemzi a legjobban kedvesünk stílusát, nehogy véletlenül olyan kiegészítővel lepjük meg őt, amely egyáltalán nem tükrözi személyiségét. Az ékszerekkel érdemes óvatosan bánni, azonban ha már jól ismered a másikat.

6. Kedves üzenetek a mindennapokra

Az amerikai mozik egyik fő díszítőeleme volt pár évtizeddel ezelőtt ez a hangulatos világító tábla, melynek cserélhető betűivel bármilyen rövid és kedves üzenetet megfogalmazhatsz párod számára. (A Valentin-nap elteltével pedig jöhetnek a „Vidd le a szemetet!” és a „Takaríts ki!” üzenetek is.)

7. Páros apróságok

Igazi szívhez szóló apróság, amely szerintünk nagyon kedves kis meglepetés lehet, ha egyikőtök sem tervezi túltolni a Valentin-napi ünneplést.

8. Azoknak, akik állandóan késésben vannak

Hordozható kávés poharat találni nem nehéz, jól záródót azonban igazi kihívás. Ezek a fémbögrék nagyon jól szigetelnek, és a tetejük is tökéletesen zár, ráadásul többféle szín közül is válogathatsz. 

9. Színes zoknik, divatos megjelenés

Férfiak és nők között egyaránt újra divat lett színes, rikító zoknikat hordani. Bár első ránézésre kevésbé tűnik személyes ajándéknak, egy jól kiválasztott mintás zoknival sok embert le lehet venni a lábáról!

EZ IS ÉRDEKES LEHET:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!