7 sós muffin reggelire 400 kcal alatt

Ha már unjuk a szendvicset, és valami másra vágyunk, készítsünk reggelire sós muffinokat!

A testsúlycsökkentő étrendben is fontos, hogy reggelizzünk. Készíthetünk magunknak szendvicset vagy egy tartalmas zabkását, de ha valami másra vágyunk, jól jöhetnek a gyorsan, egyszerűen elkészíthető muffinok. Ha reggel nincs időnk kevergetni, sütögetni, készítsük el őket nyugodtan előző este.

Receptjeink körül kiválogattam nektek 7 db sós muffint adagonként kevesebb, mint 400 kcal energiatartalommal. Arra figyeljünk, hogy az itt kigyűjtött recepteknél a recept feltöltője által megadott adagszámra vonatkozik ez az értek, van, ahol 2 db van, ahol 3 db muffint jelent a 400 kcal alatti adagnagyság.

Az ételek energiatartalmát a receptnél a „kalória" fülre kattintva ismerhetitek meg.

Olvastad már?

A sikeres fogyás 10 pontja

 1. 1.

  Vörös lencsés muffin

 2. 2.

  Spenótos-sajtos muffin

 3. 3.

  Currys burgonyamuffin

 4. 4.

  Tonhalas-kapribogyós reggeli süti

 5. 5.

  Spenótos muffin diétásan

 6. 6.

  Sonkás-sajtos muffin Glasertől

 7. 7.

  Pikáns sütőtökös puffancs

Címlapról ajánljuk

Kipróbáltuk a lehengerlő hangulattal csábító bükfürdői Caramell Premium Resort éttermeit

Minőségi alapanyagokból készített és a szezonalitást előtérbe helyező, ízekkel teli fogások, érthető konyha és teljes testi-lelki megújulás – csak hogy párat említsünk azokból az jellemzőkből, amelyek hozzájárulnak a kellemes kikapcsolódáshoz a Caramell Premium Resort-ban. Nemrég nekünk is lehetőségünk nyílt arra, hogy átadjuk magunkat a teljes pihenésnek a 4-csillagos szállodában, ahol természetesen a Mandala és Cardamom névre hallgató éttermeket is leteszteltük. A következőkben részletesebben is beszámolunk a szállodában szerzett élményeinkről, illetve bővebben kitérünk a kóstolt fogásokra is.

Hirdetés

További cikkek