7 nap, 7 étel – A húsvéti maradékból rittyentünk izgalmas fogásokat a hétre

Szinte lehetetlen kiküszöbölni, hogy a húsvéti dínom-dánom után ne legyen maradék, amivel nem tudunk mit kezdeni. E heti fogásaink segítő fakanalat nyújtanak, hogy minden, ami húsvéti alapanyag, méltó módon születhessen újjá!

A tojás, sonka, újhagyma, torma, majonéz és zöldségek végtelen sora kéz a kézben jár a húsvéti ünnepkörrel. Szinte lehetetlen kiszámolni előre miből mennyi kell, és mondhatni a véletlen műve, ha minden elfogy az asztalról, ezért hozunk egy hétre elégséges maradékmentő fogást, amik kreatívan, ízesen kerülnek az asztalra.

Kattints a képre, és nézd meg a galériában, mi minden készülhet a húsvéti maradékból!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Hasznos konyhai tippek-trükkök várnak:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek