A 61 éves Madonna is elkapta a koronavírust

Szerencsére úgy tűnik, átment rajta a betegség, és már sokkal jobban van. 

A koronavírus a sztárokat sem kerüli el, és sajnos sokan közülük is elkapták már a vírust. Nemrég Madonna is megbetegedett, amit Instagramján jelentett be, miután több pletyka is szárnyra kapott vele kapcsolatban.

„Jelenleg nem vagyok beteg. Amikor valakit antitestre tesztelnek, és pozitív lesz, az azt jelenti, hogy valamikor elkapta a vírust. Én biztosan elkaptam a párizsi turnémon, 7 héttel ezelőtt. Sokan mások is megbetegedtek, de mind azt hittük, hogy csak egy nagyon durva megfázás volt” – írta posztjában.

Egyébként a tünetek nem csak nála, hanem az őt kísérő stáb több tagján is jelentkeztek, valószínűleg ezért következtetett arra, hogy a párizsi turnéján fertőződhetett meg, hét héttel ezelőtt.

Egy "kis" jótékonykodás

Egyébként Madonna is adományozott a koronavírus ideje alatt, bár ő nem egy élelmiszerbanknak utalt, hanem a vakcina fejlesztésére segített összegyűjteni 2 és fél milliárd forintnyi (!!!) összeget.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!