Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

7 hollywoodi sztár, aki hatalmas adományokkal segített a koronavírus idején

A hírességek felismerték, hogy rengetegen kerültek nehéz helyzetbe a koronavírus miatt, ezért úgy döntöttek, adományokkal segítenek a bajbajutottakon.

A járvány miatt sokaknak nemcsak az egészsége került veszélybe, de a mindennapi megélhetése is, mivel rengetegen sajnos elvesztették az állásukat. Szerencsére nem kevés sztár felismerte ezt a problémát, és azóta hatalmas adományokkal próbálják enyhíteni embertársaik veszteségeit.

Justin Timberlake

Az énekes a Mid-South Food Bank számára ajánlott fel adományt.

„Nehéz időket élünk, de együtt kell működnünk. Kezdd kicsiben, támogasd a saját közösségedet azzal, hogy segíted a rászorulókat ételhez jutni” – írta Timberlake a Twitterre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga

Az énekesnő sikeres sminkmárkájának, a Haus Laboratories bevételének 20 százalékát a Los Angeles-i és New York-i ételbankoknak ajánlja fel, ezzel segítve a nélkülöző családokat és gyerekeiket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Arnold Schwarzenegger

A terminátor közösségi oldalán osztotta meg, hogy közel 325 millió forintnyi összeget ajánlott fel egy egészségügyi dolgozókat támogató alapítványnak, hogy így vegye ki a részét a koronavírus elleni küzdelemből, és ő is arra kért mindenkit, ha tehetik cselekedjenek ugyanígy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Rihanna

Az énekesnő saját alapítványán keresztül összesen 5 milliót adományozott különböző segélyszervezeteteknek. Egy része egészségügyi segítségnyújtással foglalkozik, mások élelmiszerbankok, melyek az Államokban élők ellátását segítik, de fejlődő országok egészségügyi rendszerének felszerelésére is jutott a pénzből. „Mindegy, ki vagy és hol élsz, a világjárvány mindannyiunkra hatással lesz. És a legnagyobb veszélyben lévők számára a legrosszabb még csak most következik. Tudjuk, hogy a legnagyobb fegyver a vírussal szemben a felkészültség. A járvány frontvonalában dolgozó egészségügyi dolgozók és a marginalizált közösségek védelme világszerte gyors cselekvést követel, most azonnal” – írták közleményükben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Blake Lively és Ryan Reynolds

A sztárpár a Feeding America és a Kanadai Élelmiszerbank számára nemrég 1 millió dollárt adományozott. A szervezet olyan alacsony jövedelmű családok segítésére fordítja a hozzájuk befolyt összeget, akik leginkább megszenvedik a járványt. Blake a saját Instagramján kért meg mindenkit, hogy ha van lehetőségük, cselekedjenek hasonlóan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Leonardo DiCaprio

A színész segített létrehozni egy alapítványt, ami az America's Food Fund nevet kapta, célja pedig, hogy segítsen a bajba jutott családoknak, gyerekeknek és időseknek ebben a nehéz helyzetben. Az alapítvány eddig 12 millió dollárt gyűjtött össze. 

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!