Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 tipp, hogyan végezz leggyorsabban a bevásárlással

Te is unod már, hogy rengeteg időt töltesz el a bevásárlással? Most egy profi oszt meg veled pár pofonegyszerű tippet, így sok-sok percet megspórolhatsz! 

Mostanában sok tippet adunk nektek arra vonatkozóan, hogyan tehetitek hatékonyabbá, gyorsabbá a vásárlást. Nagyon könnyű a szupermarketben elveszni, mert elbíbelődsz a sajtok és a gabonapelyhek címkéivel, keresed az igazit, sorban állsz a felvágottaknál, válogatsz a legszebb és legfrissebb zöldségek közül stb. 

Ez is érdekelhet!

Ezzel a 2 tippel gyorsabban kerülsz sorra a kasszáknál

Jimin Song, az Instacart nevű cég alapítója tudhat valamit a szervezésről, ezért a következőkben az ő tippjei következnek ahhoz, hogyan teheted szervezettebbé, és ami a legfontosabb, gyorsabbá a bevásárlókörutadat! 

1. Írd meg, és nézd át a bevásárlólistádat, mielőtt vásárolni indulsz 

Ez a nyilvánvaló mellett azért is jó, mert egyes élelmiszercsoportok szerint írod a listádat, így előre láthatod, az üzlet melyik területeire kell menned, és melyikekre nem, nem fogsz feleslegesen bóklászni a vegyiáruk között, ha neked csak a zöldség- és a csemegepult kell aznap. Ja, és az áruház mennyezetéről lógó tájékoztató táblák is sok időt megspórolnak neked!

2. A csemegepultot intézd minél hamarabb

Méghozzá azért, mert itt hihetetlenül sok időt nyerhetsz, különösen, ha sok mindent készülsz venni. A sorbanállás rémét ugyan nem tudjuk neked megspórolni, de felírhatod egy cetlire, és átadhatod a csemegepultosnak, hogy mit kérsz, addig is te a közelben leemeled a konzerveket és száraztésztákat, amíg ő összekészíti neked a felírt árukat. Arra figyelj, hogy kalkulálj nagyságrendileg helyesen az idővel, mert másokat váratni nem szerencsés. 

3. Először a nagy, robusztus cuccokat vidd

Amikor hó elején lisztet, cukrot, konzerveket, italokat spájzolunk be, hazacipelni, különösen föl a negyedikre, nem egy leányálom. Ha nem szállíttatsz házhoz, használj két bevásárlókocsit, hogy ne egy nehezen és lassan tolható monstrumot kelljen előre noszogatnod. Állítsd le a megpakolt kocsit valahol a pénztár közelében, fizetéskor aztán újra összeszeded, és úgy állsz be vele a sorba. Ha van segítséged, ő is vállalhatja a lemaradást a megpakolt kocsival. 

4. Told félre a kocsit a gyümölcsöknél

A zöldség- és gyümölcspult jellemzően tömött, hihetetlenül sok ember zsúfolódik össze kis térben. A kis kosárral közlekedőkkel nincs nagy gond, de a bevásárlókocsit biztosan nem itt kell használnod. Told ki a tér szélére, és miután mindent beszereztél, lemértél, (textil)zacskóba pakoltál, csak akkor tolass ki vele a polcok közül. A gyorsított vásárlás garantált. 

5. Segíts a kasszásnak!

Oké, sok mindent nem tudsz tenni, de ha például nem csomagolod a zöldségeket-gyümölcsöket (és jól is teszed, nem kell a nejlon), ügyelj arra, hogy ne guruljanak szanaszét az áruszalagon, mindig válaszd el a saját portékádat a következő és előző vásárlóétól, hogy ne legyenek félreértések, és ne teljen az idő a sztornózással. Ha a zöldséget lehetőség van mérlegen felcímkézni, mindenképp élj vele, mert így a kasszánál is időt spórolsz! 

Ezeket olvastad már? 


via SouthernLiving

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!