A kevésbé megszokott megoldásokkal is érdemes kísérletezni. A következő padlóburkolatok annak ellenére, hogy kevésbé népszerűek, kitűnően működnek a konyhában is!
A tipikus konyhai járólapot most picit felejtsük el. Szuper különleges - és egyébként a konyhában kitűnően funkcionáló - konyhapadló-ötleteket mutatunk!
1. Mészkő? Igen, az!
A semleges és finomított, homokos tónusú mészkő jó választás lehet, anélkül, hogy túllépnénk a költségvetésünket. A padlóburkolási folyamat végén érdemes matt szigetelőanyaggal kezelni a felületet és ezt kétévente megismételni, hiszen ez a réteg jól lefedi a kopásokat és a repedéseket.
Az antik téglakő gazdaságos, könnyen tisztítható és áthatolhatatlan a károsodásokat illetően, így évtizedekig sem kell hozzányúlni, ha a megfelelő szigetelőanyaggal kezelik.
3. Ha már tégla, miért ne lehetne fehér?
Akár mi magunk is ecsetet ragadhatunk, ha meguntuk a vörös köveket, és fehérre festhetjük őket. A festés előtt kenjük le a téglát a megfelelő szigetelőréteggel, hogy megakadályozza a foltok és a nedvek beszivárgását.
4. Palakő, az igényeseknek
A palakő roppant eleganciát kölcsönöz bármelyik konyhának, emellett pedig a viszonteladói értéket is erősen emeli.
5. Pénztárcabarát és igényes
A festett minták is nagyon népszerűek, akár fa, akár linóleumpadlóról van szó, ráadásul megfizethető megoldásról van szó.
Elképesztő luxusban él Bruce Willis feleségével, Emma Heminggel. Meg kell hagyni a házaspárnak kiváló ízlése van…és a konyha? Na, az minden várakozást felülmúl!
Sara Geurts egy ritka betegséggel, Ehlers–Danlos-szindrómával küzd. Ennek következtében bőre leginkább egy 70 éves emberéhez hasonlít. A fiatal büszkén vállalja ráncait!
Ez a tortácska csak akkor lesz gluténmentes, ha olyan zabpelyhet (vagy zabpehelylisztet) használunk, melynek csomagolásán fel van tüntetve, hogy "gluténmentes".
Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
A kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...