Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 gyönyörű megoldás kiserkélyeseknek

Városban élsz, és csak egy pici erkélyed van? Borítsd virágba, változtasd zöldellő oázissá, dobd fel párnákkal vagy maradj a minimalista stílusnál!

Akár nagyobb, akár kisebb erkélyed van, a nagyvárosi forgatagban igazi felüdülés pár négyzetméternyi saját zöld terület a szabad levegőn. Mi mindenképp a soknövényes megoldásokat pártoljuk, akkor is, ha kis erélyről van szó, de a legegyszerűbb opciókat sem vetjük meg, ahol egy asztal és két szék kap csak szerepet!

Vidéki harmónia

Ha gyakran érzed úgy, hogy hazaérve zsong a fejed, és legszívesebben a hátad mögött hagynád a várost, akkor változtasd az erkélyedet egy talpalatnyi vidéki rezidenciává. Részesítsd előnyben a földszíneket, a természetes anyagokat és a sok zöld növényt, valamint használj vesszőből font, fából készült bútorokat. Az erkély talapzatát rakd le fa járólapokkal – barkácsáruházakban darabáron beszerezheted. Helyezz ki néhány meleg fényű szolár lámpát, és néhány nagyobb levelű zöld növényt, amiket tegyél natúr cserépkaspókba.

Keleti kényelem

Ha szereted a keleti stílust, könnyen létrehozhatsz olyan enteriőrt, amitől a mesés Keleten érezheted magad. Ennél a stílusnál is tökéletesek a nagy, puha párnák autentikus mintázattal, a földre pedig teríts keleties stílusú szőnyegeket. Vizipipa is mehet az asztalra, egy bőr puff és nem kevés buja növényzet – ennyi!

Romantikus kiskert

A vintage stílus évekkel ezelőtt újra divatba hozta nagyanyáink bútorait, és még mindig imádjuk. Menj el egy régiségeket áruló piacra, szerezz be egy apró, díszes faasztalt és thonet székeket, majd csiszold le dörzspapírral, és fesd le őket fehér dekupázs festékkel a régies hatás kedvéért. De ha a raklapbútorok szerelmese vagy, a raklap itt is nyerő megoldás lehet. A székekre tegyél virágos párnákat, és ne sajnáld az erkélyedről a pasztell rózsaszín, a zöld és a kék gyertyákat sem! Tedd őket befőttes üvegbe, kösd át szalaggal az üvegek száját, de a hideg fényű fényfüzérek is szépen illenek ehhez a stílushoz. Az erkély korlátjára, valamint a párkányra ültess rózsaszín és fehér virágokat.

Modern

Modern fonott fotel egy szimpla párnával és monokróm rongyszőnyeggel, magazinok, egy egyszerű asztalka és növény, növény, növény. Más nem is kell a trendi balkonhoz.

Pihentető minimalizmus

A letisztult egyszerűség jegyében két szék és egy kisasztal, és más nem is kell. Le tudsz kint ülni beszélgetni vagy egyedül teázni, mi kell még?

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!