Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 dolog, amit utálunk, ha gyorsétterembe megyünk

Sokan vannak a gyorséttermek ellen, de talán még ők is betérnek hozzájuk néha egy-egy sajtburgerre, vagy sült krumplira. Ilyenkor kellemetlen helyzetbe is kerülhetünk.

Mostanság nem nagyon szoktunk gyorsétterembe járni, amikor viszont betévedünk szeretjük, ha gördülékenyül megy minden. Valószínűleg ti is így vagytok vele, de néha előfordulnak kellemetlenségek. Összegyűjtöttük, melyik öt váratlan helyzetet szoktuk utálni a legjobban a gyorséttermekben:

1. Várakozás

Várakozni az orvosnál, és a hivatalban sem szeretünk, nemhogy a gyorsétteremben. Meg egyébként is, akkor miért hívják így őket. A mások mögött várakozásnál csak az idegesítőbb, mikor az ételre kell várni 10 percet.

2. Tolakodás

Már éppen sorra kerülnél, és mondanád a magadét, amikor valaki közbevág, mert nagyon siet. Vagy épp észre sem veszi, hogy te ott állsz a sorban, csak egyszerűen eléd vág. Ezt tetőzheti még a kiszolgáló személyzet, aki tanácstalan, hogy melyikőtöket szolgálja ki először.

3. Elfogyott a kedvenc hamburgered

Betérsz a McDonald's-ba és/vagy Burger Kingbe, de pont akkor fogynak ki a kedvenc, kiszemelt hamburgeredből. Szerencsés helyzetben 10 perc múlva elkészül belőle egy újabb.

4. Dupla öntet helyett...

Miután megtömted a bendődet, a desszertet még be szoktad vállalni, nem? A Mekiben, Burger Kingben is kapható fagylaltokat a legjobb dupla öntettel kérni. Előfordul, hogy az, aki kiszolgál, nem hallja a meg a kérésed. Mikor már leültél, szomorúan tapasztalod a hibát...

Ilyenkor nyugodtan menj vissza, hátha kapsz ajándékba egy másik fagylaltot.

5. Hagymát is hagymával

A legtöbb hamburgerbe raknak hagymát, ezzel nincs is baj. Azzal viszont már szokott gondunk lenni, ha mégis kapunk bele, ha nem kérjük. Gyakran előfordul ez a körúti kebabosnál is. Ha elég figyelmesek vagyunk, akkor még időben szólhatunk, hogy hányják ki belőle az összeset.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!