31 uzsonnásdoboz felnőtteknek!

Ha azt gondoltad, hogy az ételhordók már kimentek a divatból, és hogy az uzsonnás dobozok csak a kölyköknek valók, tévedtél! Összeszedtük a legmenőbbeket.

Lehet, hogy eddig cikinek érezted a munkahelyedre ételhordóban vagy uzsonnásdobozban vinni a tízóraid és az ebéded, de a '80-as évek eldeformálódott és cseppet sem esztétikus ételhordói okozta elidegenedésedet jobb, ha elfelejted! Ma már számos erre specializálódott cég gyárt olyan dobozokat és tárolókat, amik nemcsak hogy divatosak és illenek hozzád, hanem az esztétikum mellett könnyen kezelhetők és praktikusak is. Élvezd az ebédszünetet!

Most itt van 31 ultramenő uzsonnásdoboz és ételhordó felnőtteknek készítve, amiket garantáltan te is akarsz majd magadnak!

Nézz be a NoSalty Webshopba is, ahol szuper ételtárolókat rendelhetsz magadnak!

Szeretnél egy divatos és praktikus ételtárolót?

Nézz be a NoSalty Webshopba, és rendeld meg most!

(via BuzzFeed)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?