Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

3 sztár, akikért teljesen odavagyunk, mert a TELTKARCSÚ nőkre buknak

Nem mindegyik sztár bukik a csontkollekciókra, mint mondjuk Leonardo DiCaprio...bizony van, aki inkább egy gyönyörű teltkarcsú nőt választ párjának.

1. Hugh Jackman

Az ausztrál színész egy 13 évvel idősebb nőbe szeretett bele, aki nem mellesleg teltkarcsú is. A pár 1996-ban házasodott össze, azóta is hatalmas harmóniában élnek. A sztár élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy feleségül vette Deborra-Lee Furnesst. A pár már felnevelt 2 gyermeket, megküzdöttek Hugh hatszor kiújuló rákjával, és együtt élték meg, hogy a színész befutott, és világhírű színész lett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

2. Pierce Brosnan

Hiába csámcsognak folyamatosan azon, hogy Pierce felesége, Keely Shaye Smith túlsúlyos, a színész már 18 éve kitart mellette. Láthatólag imádja a feleségét, és számára valószínűleg ő a legszebb a világon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés,

3. Robert De Niro

A színész már 20 éve imádja feleségét, aki megismerkedésükkor egy étteremben dolgozott. A nő állítása szerint az ő szerelmük nem volt az az igazi, filmbeli, azonnali, mindent elsöprő szerelem: ők fokozatosan szerettek egymásba. Bár 1999-ben hivatalosan elváltak, mégsem szakítottak, és azóta is egy párt alkotnak. Ej, ezek a furcsa sztárszokások!

...és ezeket olvastad már? 

Címlapkép: Instagram

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!