25+1 újkeletű konyhai kütyü és masina

Tévedés azt gondolni, hogy nincs új a nap alatt, és a vágódeszka vagy a bornyitó után már nem létezhetnek újkeletű és használható konyhai eszközök. Higgy a saját szemednek!

A 24 brilliáns konyhai kütyünk és a 21 konyhai szerkentyűnk mellett léteznek olyan konyhai eszközök is, amik nem csupán szórakoztatnak minket, hanem hasznos funkcióikkal segítik és meggyorsítják a sütés/főzés menetét. Hiszen ki nem vágyik szagmentes kézre fokhagymapucolás után, vagy kit nem hoz lázba egy unikornis, aki édes cukrokat szór a szarvából?! Teljes nyugalomban lehetünk addig, amíg vannak olyan ketyerék, mint a most következő 25+1 zseniális konyhai találmány!

Nézd meg a galériánkat a 25+1 meglepően működőképes konyhai kiegészítőről, amiket te is akarsz majd!

És ezt láttad már?

21 tüchtig trükk a makulátlan életért!

(via BuzzFeed)

Hozzászólások (3)

M.Kata

Tisztelet 1-2 kivételnek, de ennyi fölösleges marhaságot nem is t?rnék meg a konyhámban! Fölösleges tárolóhely, pénzkidobás, mondom, tisztelet az egy-két kivételnek, ami valóban hasznos. :( Csalódtam.

pasztoi_istvan

Az 5. képen lév? eszközzel sok mindent meg lehet szabadítani a szárától (például rozmaringot), de a kelkáposztát pont nem. Valószín? a hivatkozott termékleírásban is "Kale" szerepelt, azaz fodros (vagy leveles) kel, mint ami a képen is látható. A kelkáposzta egy másik növény...

Törölt felhasználó

Konyhai kütyükért nézzetek be ide:) https://csakkutyuk.hu/Konyha

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.