20 brilliáns karácsonyi ajándék

A karácsonyi ajándékvásárlás alapos fejtörést okoz sokunknak, hiszen mindenkinek a legeredetibb és legkülönlegesebb ajándékot szeretnénk a fa alá.

Máris előnyben vagy, ha tudod, hogy szerettednek mi az érdeklődési köre, hobbija, netán régóta áhított vágya, így garantáltan nem fogsz mellényúlni a kiválasztott parfüm illatával, az ajándékkönyv témájával, vagy a karácsonyi pulóver méretével.

Olvastad már?

Top 5 lekvár ajándékba

Szeretted imádja a gasztronómiát, és minden szabadidejét a konyhában tölti? Te vagy a nyertes! A kreatív tárgydizájnerek szerte a világon már jó ideje dolgoznak azon, hogy a karácsony előtti vásárlási láz időszakára elkészítsék a legötletesebb és egyedibb étel témájú termékeiket, hogy a Te ajándékod verjen mindent a fa alatt sorakozó meglepetések között.

Most itt van 20 elképesztő étel témájú ajándéktárgy a nagyvilágból, amik garantáltan a legmenőbb meglepetések lehetnek karácsonyra:

Hasonlóan ötletes ajándékokért nézz be a NoSalty Webshopba, és szerezz örömöt családodnak karácsonyra a mi ajándékainkkal!

Olvastad már?

Top 5 fűszerkeverék ajándékba

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.