20 brilliáns karácsonyi ajándék

A karácsonyi ajándékvásárlás alapos fejtörést okoz sokunknak, hiszen mindenkinek a legeredetibb és legkülönlegesebb ajándékot szeretnénk a fa alá.

Máris előnyben vagy, ha tudod, hogy szerettednek mi az érdeklődési köre, hobbija, netán régóta áhított vágya, így garantáltan nem fogsz mellényúlni a kiválasztott parfüm illatával, az ajándékkönyv témájával, vagy a karácsonyi pulóver méretével.

Olvastad már?

Top 5 lekvár ajándékba

Szeretted imádja a gasztronómiát, és minden szabadidejét a konyhában tölti? Te vagy a nyertes! A kreatív tárgydizájnerek szerte a világon már jó ideje dolgoznak azon, hogy a karácsony előtti vásárlási láz időszakára elkészítsék a legötletesebb és egyedibb étel témájú termékeiket, hogy a Te ajándékod verjen mindent a fa alatt sorakozó meglepetések között.

Most itt van 20 elképesztő étel témájú ajándéktárgy a nagyvilágból, amik garantáltan a legmenőbb meglepetések lehetnek karácsonyra:

Hasonlóan ötletes ajándékokért nézz be a NoSalty Webshopba, és szerezz örömöt családodnak karácsonyra a mi ajándékainkkal!

Olvastad már?

Top 5 fűszerkeverék ajándékba

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.