15 vicces bornyitási technika

Megunhatatlan, örökzöld "csináld magad" műfaj a borosüveg kinyitása. Mindenkinek megvan a saját észbontó sztorija, a legtöbb persze a falon ásító vörösborfoltokkal végződik.

Ki ne hallott volna a szög és kalapács felhasználásával történő bornyitásról? A konyharuha és a fal is népszerű kiutat nyújt azok számára, akik nem rendelkeznek egy böcsületes dugóhúzóval. Az alábbi videómban találunk még pár hasznos tippet, melyben szerepet játszik például a rúzs vagy az evőpálcika, de persze rengeteg teljesen használhatatlan ötlet is felsorakozik majd. Mondjuk egy versenyautó segítségével történő bornyitás is lehet szórakoztató, még ha kivitelezhetetlen is.

(via BuzzFeed)

Címlapról ajánljuk

Húsvéti sütik gyerekeknek

A legkisebbekre is gondoljunk húsvétkor, akiknek jó, ha egy kis cukisággal vagy kedves formai trükkel adjuk el a süteményeket. Szerencsére a nyuszi segít húsvéti sütit választani a gyerekeknek!

Nosalty

További cikkek

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!