15 ötlet, mit kezdj egy borosüveggel

Boros vagy, de nem tudsz mit kezdeni az üres üvegekkel? Annyira jó ötleteket találtunk Nektek, hogy csak na! Csinosítsátok ki a lakást velük! GALÉRIA.

Sorakoznak a konyhaszekrény tetején az elrakott borosüvegek, mert nincs szíved kikukázni őket, vagy nem volt kedves levinni a szelektívbe, esetleg emlékként őrzöd a legtöbbet? Jó hír, ezekkel a trükkökkel és némi barkácstehetséggel/kézügyességgel (+pár szerszám sem árt) rendkívül trendi designertárgyakká alakíthatod őket - simán elmenne mind egy lakberendezőboltba!

És ezt a galériát láttad már?

15 csodás ötlet, mit kezdj egy befőttesüveggel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!