13 vicces fotó komiszkodó gyerekekről

Már percek óta egy hang sem szivárog ki a gyerekszobából. A csend mindig rosszat jelent. Ismerős?

A gyerekeknek elég néhány perc az őskáosz kirobbantásához, ez az ő legfontosabb szuperképességük. Ennyi idő alatt képesek beteríteni 5 kg legóval a padlót, a popsikrémmel összekenni a tükröt, apró cafatokra tépni fontos iratokat, vagy a korábban stikában ellopott doboz gabonapelyhet szanaszét szórni a szobában. Második legfontosabb képességük pedig a tekintet, amellyel a csínytevés után nézni tudnak. Sőt, ismerek olyat is, aki, ha tudja, hogy rosszat csinált, elhasal a szoba közepén, hogy ne lehessen a szemébe nézni. Szerintem ilyenkor azt gondolják, hogy ha nem mozognak, akkor nem is látjuk őket.

Következzék most 14 megnevettető fénykép, ami a gyerekek mindkét szuperképességét bemutatja:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Címlapról ajánljuk

13 magyaros leves, amitől paprikabajszod lesz

A magyar konyha igen sokszínű, eggy valami azonban szinte minden ételére jellemző: a paprika mértékeket nem ismerő használata. Az alábbi leveseken is mind meglátszik, hogy magyarosak, hisz' piros fűszerbajusz marad kanalazásuk után az ajkakon.

Nosalty

További cikkek

Így neveld a hortenziát, hogy tündérországban érezhesd magad

A hortenzia bokros, halványabb színekben tetszelgő, de annál kellemesebb látványt nyújtó kerti növény. Jól mutat sövény mellett is, virágszigeteit jó érzés elnézegetni a reggeli kávé kortyolgatása közben. Ahhoz, hogy mesébeillő virágokat hozzon, adunk nektek néhány ötletet!