12 létfontosságú tárgy a kislakásokba

Az emberi kreativitásnak hála néhány jól megválasztott tárggyal a kilakásosok is rettentő mutatósan és praktikusan rendezkedhetnek be. jöjjön 12 példa!

Rengeteg a ruhád, könyved, emléktárgyad, bútorod, szőnyeged, párnád, franciaágyad, kisasztalkád, széked, és mindegyikre szükséged van, a lakásod viszont icipici? A megoldás karnyújtásnyira van - csalni kell. Optikailag mármint. És okosan pakolni. Úgy, hogy a pakoló alkalmatosság egyben lakásod dísze is legyen. Mert egy kislakásban majdnem minden sem előtt van. Kattints a képre, és nézd meg a GALÉRIÁBAN, milyen trükköket érdemes ilyenkor bevetni!

(forrás: popsugar)

Ez is érdekelhet!

5 tipp, hogy mindig jó illat legyen!

Címlapról ajánljuk

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

További cikkek

31 gyönyörű étel, amit mindenképpen készíts el idén márciusban

Végre itt a március, a (naptári) tavasz első napjai, egyre tovább van világos esténként, a madarak csicseregnek hajnalban, a zöldség- és gyümölcskínálat nőttön nő és színesedik, sőt, idén erre a hónapra esik a nőnap és március 15-e mellett a húsvét is! Erre az időszakra tehát ennek tudatában mutatjuk a legszebb receptjeinket.