12 fotó arról, milyen lusták tudunk lenni mi, emberek

Mindenkivel előfordult már, hogy túl lusta volt visszafordulni a konyhába egy ott hagyott kanálért vagy pohárért. Ez a cikk most nekik szól. Mindenkinek. 

Lustaság fél egészség - tartja a közmondás, amelyről mindannyian tudjuk, mennyire igaz. Hányszor fordult már elő velünk, hogy valamit a konyhában hagytunk és nem volt kedvünk visszafordulni érte? Valószínűleg sokszor.

Persze attól még, hogy valaki lusta, lehet nagyon agyafúrt, ezt bizonyítják a következő képek is.

Variációk gabonapehelyre

Ha tele van a mosogató koszos tálakkal és bögrékkel sem kell lemondanunk egy adag reggeli gabonapehelyről, akár saját zacskójában is tálalhatjuk:

Vagy kivehetünk a vitrinből egy csinos kristálypoharat is...

Ha pedig feleznétek...

Evőpálcika profiknak

Valószínűleg nincs olyan gyerek, aki ne próbálta volna legalább egyszer így enni a tésztát...

És ha már az evőeszközöknél tartunk, íme egy tökéletes egyetemista megoldás, ha nincs tiszta kanál!

Ha nincs mikró, de maradt még a tegnapi gyrostálból...

Ha lusta vagy mosogatni, fedd le a tányérodat fóliával!

Az órákon keresztül tartó konyhában álldogálás helyett figyeld Skype-on, nem fut-e ki a leves.

Íme kedvenc, ám rövid válogatásunk azoknak, akik még felvágni sem hajlandóak az ételt!

...vagy aprítani!

Hát még hámozni!

Bármennyire is nevetségesnek tűnnek ezek a fotók, azért magunknak talán bevallhatjuk, hogy egy kicsit rokonszenvezünk azokkal a fiatalokkal, akik így oldották meg az étkezést.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via Buzzfeed

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!