Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a nő azt hitte, betörtek hozzá éjszaka, de valami sokkal rosszabb várta őt a konyhában

Sokan már akkor is kiszaladnak a világból, ha a konyha sarkában egy húsosabb lábú pók néz velük farkasszemet, hát még mi lenne akkor, ha egy aligátor várna éjjel a konyhában?
Bár Magyarországon nem kell attól tartani, hogy egy 335 cm hosszú aligátor egyszer csak nem várt látogatást tesz a konyhánkban, Floridában viszont már nyugodt szívvel készülhetünk a látogatásra, mi sem mutatja ezt jobban, mint Mary Wischhusen esete. 
 
 
Az idős asszony egyik éjjel, nagyjából 3 óra 30 perckor arra ébredt, hogy irdatlan csörömpölés hallatszik fel a földszintről. A nő először a fürdőszobába menekült, kis idő elteltével azonban arra jutott megnézi, mi történhet odalent. 
 
 
A konyhában betörők helyett egy termetes, több, mint 3 méter hosszú aligátor várta lent a nőt, amely a konyhában ragadva hatalmas testével össze-vissza törte az üvegeket és egyéb eszközöket. 
 
Az idős nő rögtön visszaszaladt a szobába, ahonnan gyorsan értesítette is a rendőrséget:
,,Felmentem a hálószobába, magamra zártam az ajtót és azonnal hívtam a rendőröket. Nagyon megijedtem is, szóval elkezdtem játszani a számítógépemen is, hogy egy kicsit lenyugodjak."
 
 
Az aligátor valószínűleg az egyik földdel egy szinten lévő ablakon mászott be. A rendőrségnek gyorsan sikerült elkapnia az óriáshüllőt, amely „szerencsére” csak a konyhában tett károkat. 
 
,,Akár rögtön rám támadhatott volna" – mesélte a riadt asszony, aki végtére is örül, hogy egy karcolás nélkül megúszta az aligátortámadást. 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!