10 étel a szuperspermákért

Banán, étcsokoládé, osztriga, dió, spárga – ezek nem recepthozzávalók, hanem szuper spermiumjavítók. Mert a gyerek sajnos nem mindig esik az ölünkbe.

Sok pár életében nehézkes a teherbeesés, az ok pedig nem ritkán a férfi alacsony spermiumszáma, vagy annak nem megfelelő minősége. A jó hír, hogy a helyzet javítható. A még jobb pedig, hogy ehhez nem kell mást tennünk, mint isteni finomságokkal etetni életünk párját – a hatás nem marad el, mert ezek legtöbbje egyben afrodiziákum is.

(via Modernmom)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek