hozzászólások

leírás

A legjobb dolog ami a szilvával történhet. Az igazi szilvalekvár cukor és tartósítószer hozzáadása nélkül készül, addig főzik amíg majdnem fekete színű lesz. Ma már bármikor vehetünk a házival megegyező minőségű lekvárt a boltban, de régen a szilvalekvár nagyon fontos energiaelraktározási módszer volt. A szatmári szilvalekvár legendásan finom és jól illik süteményekhez vagy vajas kenyérrel is meg lehet enni.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Napfénytől védett, hűvös helyen, felbontás után hűtőben.

Szilvalekvár alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!