hozzászólások

leírás

 
A tarja az állat nyakhúsa, amit a legjobb ízű húsrésznek tartanak. Egészben és szeletben is süthető, zsírtartalmának köszönhetően az ízek jól alakulnak. Szaftos ételek is készíthetők belőle, sőt a húsleves is tarjával készül. Apróhúsnak is kiváló, brassóit készíthetünk belőle. A megfelelő érlelés után grillezhetjük, ügyelve arra, hogy ne száradjon ki a hús. Füstölve felhasználhatjuk levesekhez és egyéb ételekhez, amelyek füstölt húst kívánnak. 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.

sertéstarja alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!