hozzászólások (1)

leírás

Összetevői: cukor, módosított keményítő, trikalcium-foszfát. A tricalcium foszfát (más néven csonthamu) E341-es jelöléssel szerepel az élelmiszereken. A foszforsav kálciummal alkotott vegyülete, a természetpen az apatit nevű ásvány alkotóeleme.
Térfogatnövelő , csomósodásgátló és állományjavító hatása van. Sütőpor mellé adagolva megnöveli a Co2 felszabadulást, így a péksütemények térfogatát. 
Segítségével a tejszínhab keményebb habbá verhető fel  és az állagát tovább megőrzi, nem esik össze olyan hamar.
Ha a tortalapot töltés előtt habfixálóval megszórjuk, nem ázik át olyan gyorsan a krémektől.
Zacskós kiszerelésben, por formában  kapható.

mikor vegyem

bármikor

hogyan tároljam

száraz,hűvös helyen.

Habfixáló alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Nilatak88
        Nilatak88 / Nilatak88 Mon, 2013-09-30 12:01

        Hogy adjam hozzá a tejszínhez a habfixálót hogy ne legyen csomós nekem még eddig nem sikerült, mindig por göbökben áll össze a habfixáló.