14 fenséges gulyásleves akár már bográcsban is

Ahány ház, annyiféle gulyásrecept. Mindenkinek megvan a maga bevált praktikája. Most mutatunk mi is 14 változatot. A fanatikusok készítsék bográcsban!

  1. 1.

    Gulyásleves pulykahússal

  2. 2.

    Aratógulyás

  3. 3.

    Vörösboros tejfölös babgulyás

  4. 4.

    Babgulyás

  5. 5.

    Vízvári Mariska gulyáslevese

  6. 6.

    Bográcsos babgulyás Gelevától

  7. 7.

    Nyúlgulyás

  8. 8.

    Gulyásleves sertéshúsból

  9. 9.

    Zöldborsós pulyka gulyásleves

  10. 10.

    Bográcsgulyás GastroHobbi módra

  11. 11.

    Juhhúsos gulyás

  12. 12.

    Tradicionális gulyásleves

  13. 13.

    Gulyásleves sertéshússal

  14. 14.

    Gulyás marhalábszárból

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek