Szereplők

Szőke Zádor

Zádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit. 

Nosalty

Polányi Jázmin

Jázmin versenyszerűen atletizál. Azért jelentkezett a versenybe, hogy gasztronómiai tudását is felvillantsa. „

Nosalty

Volper Boglárka

„Nekem nem a győzelem itt a fontos. Azért jöttem, mert szeretek főzni. Jól érzem magamat a konyhában. Tudom, hogy a séfek általában férfiak, de én szeretnék az lenni”.

Nosalty

Kovács Dorka

„A főzésben azt szeretem a legjobban, ha készítek egy ételt és megdicsérik, hogy finom, szépen nézett ki. Nagyon jó érzés, ezért is szeretnék nyerni”.

Nosalty

Szendrey László

„Azért jelentkeztem ebbe a versenybe, mert a versenyhelyzeteket én nagyon szeretem. Úgy gondolom, hogy van olyan rutinom a konyhában, hogy megnyerhessem ezt a versenyt.”

Nosalty

Ács Csaba

Bár nem régóta főz, mindent amit készít nagy lelkesedéssel teszi. 

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!