Szőke Zádor
Zádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit.
NosaltyZádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit.
NosaltyJázmin versenyszerűen atletizál. Azért jelentkezett a versenybe, hogy gasztronómiai tudását is felvillantsa. „
Nosalty„Nekem nem a győzelem itt a fontos. Azért jöttem, mert szeretek főzni. Jól érzem magamat a konyhában. Tudom, hogy a séfek általában férfiak, de én szeretnék az lenni”.
Nosalty„A főzésben azt szeretem a legjobban, ha készítek egy ételt és megdicsérik, hogy finom, szépen nézett ki. Nagyon jó érzés, ezért is szeretnék nyerni”.
Nosalty„Azért jelentkeztem ebbe a versenybe, mert a versenyhelyzeteket én nagyon szeretem. Úgy gondolom, hogy van olyan rutinom a konyhában, hogy megnyerhessem ezt a versenyt.”
NosaltyEgy friss felmérés szerint az emberek 60 százalékának romlott az életszínvonala az utóbbi félévben.
NosaltyA színésznő a diagnózis után úgy döntött, hogy abbahagyja a színészkedést.
NosaltyAnnyira megdrágult nálunk a pizza, hogy szinte az összes többi európai országot leköröztük.
NosaltyAz asztal terítve vár mindenkit, mégpedig nem mindennapi menüvel: vöröslencseleves érkezik elöl, utána csirkepaprikás, majd kalácsfelfújt a desszertünk.
Egy agrárközgazdász szerint egyik kedvenc alapélelmiszerünk kilós ára nemsokára akár 1000 forinttal is visszaeshet.
A legkedveltebb magyar klasszikusok is felkerültek a 100-as toplistára. Mi imádjuk egytől egyig mindet!