Szőke Zádor
Zádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit.
NosaltyZádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit.
NosaltyJázmin versenyszerűen atletizál. Azért jelentkezett a versenybe, hogy gasztronómiai tudását is felvillantsa. „
Nosalty„Nekem nem a győzelem itt a fontos. Azért jöttem, mert szeretek főzni. Jól érzem magamat a konyhában. Tudom, hogy a séfek általában férfiak, de én szeretnék az lenni”.
Nosalty„A főzésben azt szeretem a legjobban, ha készítek egy ételt és megdicsérik, hogy finom, szépen nézett ki. Nagyon jó érzés, ezért is szeretnék nyerni”.
Nosalty„Azért jelentkeztem ebbe a versenybe, mert a versenyhelyzeteket én nagyon szeretem. Úgy gondolom, hogy van olyan rutinom a konyhában, hogy megnyerhessem ezt a versenyt.”
NosaltyMéltó fogások az adventi időszakra: klasszikus, laktató levessel és csirkepaprikással, valamint házi szaloncukorral készülődünk.
NosaltyA belsőségek világa nem mindenkinek jön be – és ez teljesen rendben van. De ha te azok közé tartozol, akik rajonganak értük, akkor ez a kvíz gyerekjáték lesz. Képfelismerős kvíz következik!
NosaltyNem minden friss élelmiszer jobb automatikusan, mint a fagyasztott változat. Különösen a szezonon kívüli zöldségek és gyümölcsök esetén a fagyasztott opció lehet egészségesebb, olcsóbb és praktikusabb választás.
Nosalty50 év felett fokozatosan csökken az anyagcsere gyorsasága, amit először a hasnyálmirigyünk érez meg. Fontos, hogy egészségünk megőrzése érdekében átgondoljuk táplálkozásunkat, és körbenézzünk a hűtőnkben. Íme, 4 olyan tiltólistás élelmiszer, ami árt a hasnyálmirigynek!
A vasaló talpa az egyik olyan felület a lakásban, amit nem sűrűn takarítunk, és akkor finoman fogalmaztunk. Pedig nem ártana! Otthon Tippünk ma ebben segít.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...