Digner Lotti

Lottinak határozott elképzelései vannak a jövőről.

Név: Digner Lotti

Életkor: 11

Kitől tanult főzni: Anyukájától, apukájától és a keresztapjától

Amit a legszívesebben készít: húsételek, caprese, fokhagymás rák

Miért jelentkezett a versenybe:

Lottinak határozott elképzelései vannak a jövőről. Színész, tengerbiológus vagy szakács lesz ha felnő. „Egy jó konyhafőnök minden alkalmat megragad ahhoz, hogy főzzön. Jól teljesít, szeret improvizálni. A híres séfek inkább férfiak, de engem ez nem nagyon érdekel, mert én tudom, hogy nagyon jól főzök és én leszek a konyhafőnök!”

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.