Szőke Zádor

Zádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit. 

Név: Szőke Zádor

Életkor: 13

Kitől tanult főzni: Anyukájától és apukájától tanult főzni

Amit a legszívesebben készít: Baromfi-, marha- és tészta alapú ételek

Miért jelentkezett a versenybe:

Zádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit. Imád versenyezni, most győzni jött. „Nagyon büszke vagyok, mert állati király, hogy van egy névre szóló kötényem. Végülis elég sok gyerek jelentkezett és azok közül a gyerekek közül pont én és másik huszonhárom gyerek jutott be. Szerintem ez eléggé nagy teljesítmény”

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek