ZSÍRZSÚR: amikor a klasszik hot dog a curry wurst-tal fuzionál

Ha hot dog, akkor klasszik mustáros-ketchupos, viszont néha érdemes valami durvábbat is kipróbálni, mégpedig ezt a töltött és grillezett variációt, curryvel!

Szóval itt ez a hotdogtéma, ami újfent egy pofonegyszerű megoldás arra, hogy mit együnk gyorsan, ha éhesek vagyunk. Kell virsli, kifli és ketchup vagy mustár, esetleg mindkettő. Ez a basic felállás!

Nos most én ezen csavartam egy kicsit: a virslit elhagytam, lett helyette egy kiváló vékony debreceni, amit meggrilleztem. A kifli megmaradt, csak vajjal kenegettem át, és megpirítottam. A belsejébe pedig nemcsak a grillkolbászkák mentek, hanem egy nagy halom sajt, és - csak hogy üssön - egy kis jalapeno paprikát is kockáztam bele.Ezt serpenyőben sütöttem és olvasztottam össze, majd a berlini hagyományokat követve egy currys ketchupot csináltam mártogatónak.

Receptért klikk ide!

Így szép kerek ez a történet, és oké, lehet, hogy nem pár százas az ajánlatom, de nem is kell 3-4 darab belőle - mint mondjuk az ikeásból - , hogy jól lakjunk, mert már egy után is békét és magzatpózt követel tőlünk a testünk.Jaj, de finom volt, enném akármikor!

Receptért klikk ide!

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍRZSÚR: tepertőkrémes serpenyős pizzát sütöttünk, és alig tudtunk lábra állni a gyönyörtől

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!