Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

ZSÍRZSÚR: amikor a klasszik hot dog a curry wurst-tal fuzionál

Ha hot dog, akkor klasszik mustáros-ketchupos, viszont néha érdemes valami durvábbat is kipróbálni, mégpedig ezt a töltött és grillezett variációt, curryvel!

Szóval itt ez a hotdogtéma, ami újfent egy pofonegyszerű megoldás arra, hogy mit együnk gyorsan, ha éhesek vagyunk. Kell virsli, kifli és ketchup vagy mustár, esetleg mindkettő. Ez a basic felállás!


Nos most én ezen csavartam egy kicsit: a virslit elhagytam, lett helyette egy kiváló vékony debreceni, amit meggrilleztem. A kifli megmaradt, csak vajjal kenegettem át, és megpirítottam. A belsejébe pedig nemcsak a grillkolbászkák mentek, hanem egy nagy halom sajt, és - csak hogy üssön - egy kis jalapeno paprikát is kockáztam bele.
Ezt serpenyőben sütöttem és olvasztottam össze, majd a berlini hagyományokat követve egy currys ketchupot csináltam mártogatónak.


Így szép kerek ez a történet, és oké, lehet, hogy nem pár százas az ajánlatom, de nem is kell 3-4 darab belőle - mint mondjuk az ikeásból - , hogy jól lakjunk, mert már egy után is békét és magzatpózt követel tőlünk a testünk.

Jaj, de finom volt, enném akármikor!

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍRZSÚR: tepertőkrémes serpenyős pizzát sütöttünk, és alig tudtunk lábra állni a gyönyörtől

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!