Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szabadtűz: Duna-parti party ananászos sertéssel a szabadban - grillezz egy utolsót!

A nyár az utolsókat rúgja, de mondjuk azt rendesen, így hát grilleztünk a Duna-parton egy csodálatosat, méghozzá a következő főszereplőkkel: Röfi, Ananász és Teriyaki.

Itt állunk szeptember idusán, és egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a nyár véget akarna térni, szóval az indiánok meg a vénasszonyok nyara idén asszem bőven ki lesz maxolva. Mondjuk ezzel semmi gond, én adom is, annyira nagyon, hogy le is gurultunk a Duna-partra grillezni.

A lustaság nagy úr nálam, az éhség pedig totálisan ki tud készíteni, ha arról van szó, így tehát kellett valami egyszerűen elkészülő kaja, ami lehetőleg nagy mennyiségű és finom is egyszerre!A recept, amit választottam, már megállta a helyét egyszer tavaly, amikor is cimborámnál az erkélyen grillezünk egy hatalmasat, ráadásul az év legmelegebb napján - hát, a szomszédok nem díjazták különösebben.

Ez tehát egy kipróbált receptúra volt, és igazából csak hús - nyilván sertés - és ananász kell hozzá, ja meg kis szójaszósz és méz, de ez már mind részletkérdés.

Az ihletet amúgy a szamurájok földje adta, nevezetesen Japán, hiszen ott pereg ez a teriyaki téma. Hót egyszerű sztoriról van szó: fogod a húst, felhúzod grillpálcikára, majd megsütöd, a végén egy szójaszószos-melaszos cuccal lekened, és picit rásütöd. Nos, ugye, hogy nem annyira nagy ördöngösség?

Szóval nézd meg a videót, vásárolj be hozzá, és lépés a természetbe egy utolsót grillezni ebben a gyönyörű időben, szevattok!

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ez a legjobb egyedényes paradicsomos tészta...és egyben irtó pöpec túrakaja is!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!