Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A Metallica nevével fémjelzett sört dobtak piacra – Megkóstolnád?

A Metallica mostantól eggyel több érzékszervedre, az ízlelésedre is hathat: saját sörrel álltak elő, ami a rockbandáért és a kézműves sörért rajongóknak biztosan tetszeni fog.

Talán nekünk sem kell sokat várnunk arra, hogy ne csak a ritmusérzékünket, hanem az ízlelőbimbóinkat is tesztelhessük, ha a Metallicáról van szó.

Rock a sörben

A karakteres ízű sör az Enter Night Pilsner nevet kapta, ami a rockzene és a kézműves sörfőzés előtt tiszteleg. Lars Ulrich, a Metallica dobosa elmondta, hogy a sör megalkotása közben a csapat hasonló életszemlélete, valamint a kreativitásuk tette igazán élvezetessé a közös munkát, és alig várják, hogy a rajongók is megismerhessék a sört.

Az 5,7 százalékos alkoholtartalmú Enter Night Pilsner-t leginkább egy hagyományos német pilsnerhez hasonlítják, amiben érezhető a rockzene lüktetése. Az Arrogant Consorita sörgyár a zenekarral szorosan együttműködve készítette el a végleges receptet – persze a közös munkából a kóstolások sem maradhattak ki. A különleges pilsner egyelőre az Egyesült Államokban elérhető, azonban tavasztól más országokba is igyekeznek eljuttatni.


A Metallica zenéjére érlelt whiskey

A Metallica első alkoholos itala a Blackened nevű amerikai whisky volt, amely először tavaly gördült le a gyártósorról. A projektet Dave Pickerell vezette, aki igazi legendának számít a kézműves whisky-k világában.

Dave a Blackened ízébe szó szerint beleadta a Metallica zenéjét: a hordókhoz, amelyekben a whisky-t érlelte, hatalmas mélynyomókat erősített, amikből a rockbanda számai dübörögtek.

Ugyan 2015-ben a Metallica egy teljesen fekete, speciális sör kiadásában már együttműködött a Budweiserrel, azonban az ital csak Kanadában jelent meg, így sokkal kisebb projektnek számított a jelenleginél. Most azonban a Metallica új szintre emeli a sörimádó rockerek elköteleződését: tavasztól világszerte értékesítik az Enter Night Pilsnert.

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Elképesztő fánkcsodák, a farsangi szezon sztárjai – Neked melyik a kedvenced?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!