Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Luxuskulacs a szeméttermelés ellen - ilyen, mikor az Evian + Louis Vuitton tervezője összefog

Ha imádod a trendi kiegészítőket, de a környezetedre sem teszel magasról, ez a design üvegkulacs számodra tökéletes választás lesz. Már ha nem kapkodják el.

Az Evian kiadta első, ultradesign-os üvegkulacsát a fenntarthatóság jegyében - és már most el is kapkodták a webshopból. A tervező Virgil Abloh divattervező és designer, mellesleg a Louis Vuitton férfi részlegének művészeti vezetője.

A designüveg a 2019-es New York-i Fashion Weeken debütált a SOMA-val közreműködésben. A limitált kiadású luxuskulacs bambusz kupakkal érkezik és hófehér szilikon bevonat borítja kívülről, ezen kívül szürke EVIAN felirat és "RAINBOW INSIDE" ('belső szivárvány') mottó díszíti - utóbbi világos és sötét kék, pink és halvány lila színben is választható.

Virgil Abloh egyébként 2018 decemberében került az EVIAN-hoz, mint a fenntarthatósági projektek kreatív tanácsadója. A cég célkitűzése, hogy 2025-re 100%-ban újrafelhasználható termékeket gyártson. A jelenleg bemutatott @somawater kulacsszériát egyedül a matchesfashion.com-on szerezhetjük be, mintegy 16 ezer forintért, és a cikk írásakor mindegyik SOLD OUT volt. Jaj, jaj, jaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soma (@somawater) által megosztott bejegyzés,

Hiába, a sznobéria nagy úr.

Az ötletet mindenképp támogatjuk, de talán beérjük egy kevésbé drága és fancy újrafelhasználható kulaccsal is, mondjuk innen - és igen, le a PET-palackkal!

Ezt láttad már?

Az óceánban úszó műanyagszemét új életre kel a Starbucksban

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!