Eye candy a javából: eszméletlen designcsokik

A Studio Appétit csodálatos csokikat fejlesztette ki hotelek vendégeinek.    

A hollandStudio Appétit designstúdió különleges termékekkel kedveskedik a hotelek vendégeinek. Az Oilalla organikus csokikat készítő céggel közösen egy öt különböző formájú és ízű csokoládékollekciót dobott piacra az egyszerre kicsit sötét és nagyon exkluzív stúdió. A Room Service csokoládécsalád több "alkollekcióból" épül fel - írja a Dezeen.

A Flavour Exploration Club csokikat a hotel különböző pontjain helyezik el. Amikor megérkeznek a vendégek, egy elegáns kiadvány tájékoztatja őket az egyes csokoládék tulajdonságairól és arról hol találhatóak a hotel épületében.

A Terrain névre hallgató csokoládétáblát egy speciálisan külön erre a célra kifejlesztett "szerszámmal" lehet feltörni.

APRTCL csokoládé szilárd, metszett tömböcskékben készül, amelyek egy bőrborítású fadobozban kapnak helyet - ezt újra és újra fel tudják tölteni a hotel dolgozói.

A Commodity fair trade csoki felületén dombornyomással jelzik eredetét, összetételét és azt, az előállítása mekkora környezeti terhelést jelent. A Stripes csokoládé geometrikus csomagolása a csoki felületén is visszaköszön.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Vírusokkal permeteznek húsokat - és ez jó nekünk!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?