Eye candy a javából: eszméletlen designcsokik

A Studio Appétit csodálatos csokikat fejlesztette ki hotelek vendégeinek.    

A hollandStudio Appétit designstúdió különleges termékekkel kedveskedik a hotelek vendégeinek. Az Oilalla organikus csokikat készítő céggel közösen egy öt különböző formájú és ízű csokoládékollekciót dobott piacra az egyszerre kicsit sötét és nagyon exkluzív stúdió. A Room Service csokoládécsalád több "alkollekcióból" épül fel - írja a Dezeen.

A Flavour Exploration Club csokikat a hotel különböző pontjain helyezik el. Amikor megérkeznek a vendégek, egy elegáns kiadvány tájékoztatja őket az egyes csokoládék tulajdonságairól és arról hol találhatóak a hotel épületében.

A Terrain névre hallgató csokoládétáblát egy speciálisan külön erre a célra kifejlesztett "szerszámmal" lehet feltörni.

APRTCL csokoládé szilárd, metszett tömböcskékben készül, amelyek egy bőrborítású fadobozban kapnak helyet - ezt újra és újra fel tudják tölteni a hotel dolgozói.

A Commodity fair trade csoki felületén dombornyomással jelzik eredetét, összetételét és azt, az előállítása mekkora környezeti terhelést jelent. A Stripes csokoládé geometrikus csomagolása a csoki felületén is visszaköszön.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Vírusokkal permeteznek húsokat - és ez jó nekünk!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!