Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eleged van az ételszagból a nappaliban? Itt van egy dögös megoldás!

Lehet úgy egyterű a konyhánk, hogy közben nem kell ételszagban üldögélnünk a kanapén? A kérdésre egyértelműen igen a válasz.   

Manapság az egyterű konyhák divatját éljük, nem véletlenül. A nappalival egybe nyitott konyhák nem csupán jobb térérzetet produkálnak, de azt is megkönnyítik, hogy a család értékes időt töltsön együtt. A megoldás kétségtelen hátránya az, hogy a konyhai rumli látványa a kanapéról is látható, és az ételszag akadálytalanul terjeng az egész helyiségben. Akiknek sok könyvük van, amiatt is aggódhatnak, hogy a konyhai pára kikezdi a féltve őrzött kincseiket.

Van egy megoldás, ami az egyterű konyha-nappali minden előnyét megőrzi, de az ételszagot, és - a konkrét megvalósítástól függően - a kupi látványát is meg tudja szüntetni.

Sokan csak áttetsző üvegfallal választják el a konyhát a nappalitól, így egy nagy méretű, de mégis szeparált funkciókkal rendelkező térben élvezhetik a mindennapokat. 

Az elegáns, osztott üveggel feldobott térelválasztók ráadásul nagyon látványosak tudnak lenni, esztétikai szempontból sem rossz megoldások. 

via The Kitchn

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon? 

Csodaszép "rézedények", amikben nem ragad oda az étel

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!