Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ehető ház épült: pirítósból, krumplipüréből és pudingból áll a legfinomabb ház

A kert Yorkshire-pudingból, az ajtó halból és krumpliból, a kandalló pedig curryből készült. Megkóstolnád?

Ez angol élelmiszervállalat, a Deliveroo megvalósította sokunk gyerekkori álmát: készített egy ehető házikót, méghozzá valódi méreteit megtartva!

A britek legkedveltebb ételeiből készült

A házat egy 8 fős csapat készítette el 2 hónap alatt: a kulipintyóhoz 960 kézzel készített pite, 1750 szelet kenyér, 25 nm2 burgonyapüré és 4 liter mártás kellett.

Az építményt a britek legkedveltebb ételeiből hozták létre: a tetőt babos pirítós, az ajtót fish and chips, a kandallót curry alkotja, a szélkakast pedig nem másból, mint sült csirkéből formázták meg. A mesebeli hajlék a Manchester’s Media City-ben található, mivel az építést szponzoráló vállalat úgy tapasztalta, hogy Manchester lakosai rendeltek tőlük a legtöbbször tradicionális brit ételeket.

A ház december végéig látogatható, azonban annyira népszerű, hogy csak előzetes bejelentkezés alapján lehet meglátogatni – ha kisorsoltak a jelentkezők közül. A látogatásra 3 barátot vihetnek magukkal az ételrajongók, a nézelődés közben pedig sült csirkecombot, pizzát és chilis banánt falatozhatnak.

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Ilyet még nem láttál! Gyönyörű 3D-s zselétorták, amiket nem lenne szíved megenni

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!