Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 delikáteszbolt Budapesten, ahol mindent megtalálsz

Ha tanácstalan vagy, hol tudnád beszerezni egy-egy recept különleges hozzávalóit, akkor most segítünk! Ebben az öt üzletben szinte mindent megtalálsz!

Ma már elég könnyű dolgunk van, ha valami ismeretlennel találkozunk: fogjuk, beütjük az internetes keresőbe, és meg is van a válasz. Igen ám, de ha egy étel ritkább hozzávalójáról van szó, akkor nem elég, ha beazonosítjuk, azt is jó lenne tudni, hol szerethetjük be azt... Ebben segítünk most: olyan lelőhelyeket mutatunk, ahol szinte mindent be tudsz szerezni, legyen az egy különlegesebb ázsiai alapanyag vagy éppen friss tárkony:

Culinaris

Kezdjük talán a legismertebbel, a Culinarissal! Két boltjuk is üzemel, egy kisebb a Parlamenthez közel, egy nagyobb, szélesebb választékú pedig Óbudán, a Perc utcában. Azért is lehettek ők a legnépszerűbbek, mert ők voltak az egyik elsők is, akik elkezdték a különleges és minőségi hozzávalók beszerzését és forgalmazását. Óriási érv mellettük, hogy bátran kérdezhetsz, mindenki szuper kedves, udvarias és segítőkész! Ha pedig személyesen nem tudsz elmenni, akkor sincs gond, hiszen webshopjukból egyszerűen házhoz is rendelhetsz.

Ázsia Bt.

Öt-hat éve még szájhagyomány útján terjedt, hogy a Vámház körúton van egy bolt, ami tele van speckó hozzávalókkal és alapanyagokkal. Ma már a városi pletykából egy igazi legenda lett, Budapest egyik legsokszínűbb fűszerkínálatával. Emellett, amiben a többiekhez képest nagyon erősek, az az óriási cukrászkellék-szortiment!

Dubai Szupermarket

A nevéből nem nehéz kitalálni, hogy ide főleg közel-keleti alapanyagokért érdemes benézni, de azoknak is nagy kedvence lehet, akik a környezettudatosság jegyében próbálnak a csomagolással spórolni, hiszen rengeteg áru kapható kimérve is a rizstől kezdve a teákon át egészen a hüvelyesekig!

Ezerfűszer

Amit a nagy áruházláncok évek óta nem tudnak megugrani, azt az Ezerfűszer igen: mindig van friss zöldfűszer, ráadásul széles választékban! Az üzlet méretéből adódóan nincsen temérdek alapanyag, ellenben a jó válogatásnak köszönhetően minden fontos kelléket megtalálsz akár egy klassz, autentikus ázsiai vacsorához is!

Exotic India – Szép Kis India

Nem, nem csak az indiai receptekhez tudsz náluk bevásárolni, nyugodtan nézz be dél-kelet ázsiai vagy akár afrikai finomságok után kutatva. Emellett viszont rengeteg kiegészítőt is fellelhetsz a ruháktól kezdve a kozmetikumokon át egészen a füstölőkig!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!