Így hosszabbíthatod meg az élelmiszerek eltarthatóságát
Az otthoni séfek nagy kedvence lesz ez az egyszerű és gyors megoldás.
NosaltyAz otthoni séfek nagy kedvence lesz ez az egyszerű és gyors megoldás.
NosaltyEgy jól megfogalmazott üzenet is rengeteget segíthet abban, hogy az emberek egy étterembe betérve húsos, nehéz ételek helyett inkább könnyebb, vegetáriánus fogásokat válasszanak.
Masszi- Rigó CsillaValószínűleg volt már olyan, hogy elgondolkodtunk a boltban, vajon biztonságos-e az étel, amit veszünk, miből van a csomagolása, honnan származik, vagy hogy mit jelentenek az E-számok a címkéjén. A bizonytalanságnak vége, van ugyanis egy honlap, ahol mindenre választ találunk.
NosaltyElgondolkoztató döntést hozott egy népszerű amerikai receptoldal: felhagytak a marhahúsos ételek publikálásával, a fenntarthatóság érdekében. Az elhatározás több okból született, lássuk, milyen egy húsmentes gasztrooldal!
Lakos BenedekJobb, ha ezeket az alapanyagokat beiktatod az étrendedbe, hiszen segítenek abban, hogy gyönyörű legyen a bőröd, plusz jó hír pedig, hogy isteni finomságokról van szó!
Liptai LillaA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...