Mit főzzek ma? Gyors tésztás csirkeleves, finomfőzelék és lekváros-túrós zsömle...
A mai három fogás nem túl drága, nem bonyolult, de imádni való: gyors csirkeleves, retró finomfőzelék és töltött túrós zsömle vár.
NosaltyA mai három fogás nem túl drága, nem bonyolult, de imádni való: gyors csirkeleves, retró finomfőzelék és töltött túrós zsömle vár.
NosaltyHa valami édeset készítenénk a gyereknek (vagy magunknak) uzsira, és picit nosztalgikusra vennénk a figurát, innen válasszunk! Főszerepben a lekvár.
NosaltyTöltött zsömle, prósza, sportszelet, kevert, almás fordított, gofri? Egészen olcsón is kihozhatjuk az édességeket, ha cukorra vágyunk.
NosaltyNem kellenek különleges (és drága) alapanyagok ahhoz, hogy kívánatos, ínycsiklandó desszerteket alkossunk. Megtehetjük ezt a legegyszerűbb péksüteményekkel is: zsemlével és kiflivel. Klasszikus finomságok ezek.
NosaltyNincs kedved sokat lacafacázni vele, de nagyon ennél egy kis édeset? Ehhez a recepthez nem kell túl sok hozzávaló, sőt, ezek legtöbbje már a konyhádban várja, hogy felhasználd!
GrétiA szakértők szerint átlagosan legalább kétévente le kellene cserélnünk a párnáinkat a különböző allergének miatt. De mit csináljunk velük, ha letelt az idejük? Otthon Tippünk:
Szabó AnnaBizony imádjuk a hatalmas lombozattal megáldott szelídgesztenyefákat, de egy lila virágos fa mégis képes jobban kitűnni a sok zöld levelű társa közül. Ha te is szívesen gyönyörködnél lila szirmokban, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi fákat.
NosaltyEgyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!
NosaltyHelyes táplálkozással rengeteget tehetünk a vesénk egészségéért. Nézzük, melyek azok az ételek, amiket viszont kerülnünk kell.
Napi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!