Már-már ünnepi hangulat tombol az alábbi menüsorban: a krémleves különleges, de nem telít el, a főétel egy kiváló töltött hús, a desszert pedig máktól télies-karácsonyi.
A karácsonyi lakoma a felnőttek számára az év legfinomabb ételekkel, leggazdagabb különlegességeivel teli időszaka, sok kisgyerek inkább ódzkodik a hagyományos ünnepi ételektől, vagy csak korlátozottan próbálja ki azokat. Gondoljunk rájuk is!
A töltött húsok koronázatlan királya a dagadó: szaftos töltelék belül, ropogós, mégis omlós hús kívül. Ennél több nem is kell ahhoz, hogy a karácsonyi vacsorának tényleg ünnepi hangulata legyen. Ráadásul a mellünk is ugyanúgy dagadhat majd a büszkeségtől, mint az asztal közepére helyezett hús a tölteléktől.
Elő a bolti leveles tésztával, nem szégyen az, válaszd ki a bele való kívánt tölteléket, és zsupsz, be a sütőbe! Melyik vajas-leveles sütemény a te párod?
Persze az ember nem fog minden nap nekiállni a házi tészta készítésének, de azért néhanapján meglephetjük magunkat, vendégeinket, családunkat egy ínyenc szélesmetélttel, raviolival vagy egyszerű nudlival.
Imádod a nokedlit, de már a füleden jön ki a tojásos verzió? Próbálj ki valami sokkal izgalmasabb változatot, melyért a család is totálisan odáig lesz.