szilvás gombóc

31 étel, amit októberben mindenképp készíts el

Hihetetlen, de eljött az október is, melengessük magunkat forró levesekkel, édesburgonyás étkekkel, szilvás, körtés, almás édességekkel, dobjunk rájuk diót, mandulát, és főzzünk melléjük jóféle forró csokit is. 31 szépséges recept következik a középső őszi hónapra.

Nosalty

Így főztök ti – Mit sütnek-főznek a Nosalty-olvasók szilvából?

Cikksorozatunk, az Így főztök ti, azért indult el, hogy tőletek, az olvasóktól tanulhassunk mindannyian. Most az őszi kedvencről, a szilváról kérdeztünk titeket, és arról, hogyan használjátok a konyhában. Fogadjátok szeretettel három Nosalty-hobbiszakács gondolatait, receptjeit, ötleteit és tanácsait, amiket most örömmel megosztanak veletek is.

Nosalty

A 11 édes és sós gombóc, amiről idén nem tudtatok...

A gombóc egy olyan kategória, amit télen-nyáron élvezhetünk, hiszen minden évszakban akad valami, amit tésztába foglalhatunk, morzsába görgethetünk, leönthetünk tejföllel, vagy megszórhatunk fahéjas cukorral. Persze nemcsak édes oldalon, hanem sós ételekben is találkozhatunk a gömbökkel. A listában most az abszolút kedvenceitek szerepelnek.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.