Ilyenkor, ősszel az egyik leggyakoribb konyhai feladat, amivel foglalatoskodunk, a sütőtök sütése. Épp ezért sok kérdés felmerülhet: például hogy felvágva süssük vagy ne?
Itt van az ősz, és vele a sütőtökszezon – sokak szerint a legjobb dolog, ami az évszakban történhet. Igen ám, de nem mindenkinek egyszerű megbirkózni a tökök megpucolásával. Mutatjuk, hogy mehet a legkönnyebben.
Sütőtök, édesburgonya, gyökérzöldségek, káposztafélék, karfiol, retek? Nem kedvencünk ezeknek a pucolása, szeletelése és aprítása, de adunk pár tippet, és késeket is ajánlunk, hogy minden mozzanat könnyedebb legyen. (x)
Portugál kolbászos, olasz tojásos, finn lazacos, epres-mákos, krémes spenótos, sóskás-tojásos? Bizony, ezek mind-mind extra levesek, melyekkel új kedvencekre tehetsz szert!
Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.