6 gasztrotrend, amivel a járvány óta találkozhatunk a hotelekben
Ha kíváncsi vagy, hogy milyen különleges finomságokkal várnak idén a szállodák és hotelek, akkor ebből a cikkből most megtudod.
NosaltyHa kíváncsi vagy, hogy milyen különleges finomságokkal várnak idén a szállodák és hotelek, akkor ebből a cikkből most megtudod.
NosaltyEzúttal egy pezsgősüveget kell keresned a képen, mely egyáltalán nem lesz egyszerű. Nézzük, neked sikerül-e!
NosaltyAmikor újév reggelén borzasztó fejfájással ébredsz, már nagyon bánod, hogy éjfélkor jó néhány pohár pezsgőt megittál. De mégis miért leszünk annyira másnaposak a pezsgőtől?
NosaltyKarácsonykor és szilveszterkor gyakran pukkannak a pezsgők, ilyenkor tényleg van mit ünnepelni. De mi történik akkor, ha megmarad 1-2 deci az üveg alján? Segítünk!
HirdetésA Moët & Chandon az idei ünnepi szezonban Budapestre hozta el az "Effervescence” nemzetközi eseményét. A Magyar Állami Operaház lenyűgöző, frissen felújított épületében a világ legismertebb champagne-háza a hazai társasági élet prominens szereplőit és a Maison külföldi vendégeit látta vendégül és bemutatott egy újdonságot is, a Moët & Chandon legfrissebb évjáratos tételét.
NosaltyA reggelizés és bruncholás szerelmesei eljuthatnak a saját személyes mennyországukba, amennyiben a Törley Pezsgőmanufaktúra felé veszik az irányt szeptember 18-án, vasárnap. De mi is lesz itt pontosan? Nos, azonnal kiderül.
NosaltyAranyból és ezüstből is duplázott a somlói Kreinbacher a legnagyobb nemzetközi borversenyen.
NosaltyElolvadunk a cukiságtól, olyan aranyos a kétéves kis szakács, miközben a konyhában sütöget.
NosaltyEgy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.
NosaltyKevés olyan egyszerű fogás létezik a világon, mint a rakott karfiol. De mi nemcsak azért kedveljük, mert gyorsan elkészül, hanem azért is, mert különféle módon lehet variálni.
NosaltyAz aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.
Mint a legtöbb kerti fát, cserjét és bokrot, a csodás illatú és kinézetű orgonát is meg kell néha metszeni, hogy igazán egészséges legyen, és kertünkben is pompásan mutasson.