Összegyűjtöttünk nektek korábbi beszélgetéseinkből egy csokorra valót inspiráló nőkkel készített interjúinkból. Olvassátok szeretettel, és ne csak ma ünnepeljük őket!
Nőnap alkalmából szeretnénk megünnepelni azokat az inspiráló nőket, akik a hazai gasztronómiai szcénát színesebbé és ízletesebbé teszik munkájukkal. Összeállításunkban olyan séfek, cukrászok, bloggerek és kommunikációs szakemberek szerepelnek, akiknek nagyra tartjuk a munkáját.
A vegán étrend követőinek az egyik legnagyobb kihívás, hogyha nem otthon esznek, akkor milyen lehetőségeket találnak az éttermek étlapjain. Profi séfet és cukrászokat kérdeztünk arról, milyen szempontok szerint illesztik be a növényi alapú fogásokat a menükben.
Ha szemfüles vagy, spórolnál, vagy csak vágysz az olajban sült krumplira, lángosra, bécsi szeletre és/vagy fánkra, akkor rajta, csapj le pár üvegre abból a 48 ezer literből, amit elárverez a NAV!
Sárgabaracklekvártól túlcsorduló, vagy csinosan, precízen megkent sütemények bemutatója következik, hogy kérdés se legyen, mihez kezdj a nyárról megmaradt házi lekvárokkal.