Napsütötte Vidékünkön

Így főztök ti – Íme egy Nosalty-olvasó kedvenc birsalmás receptjei

Cikksorozatunk, az Így főztök ti, azért indult el, hogy tőletek, az olvasóktól tanulhassunk mindannyian. Ebben a hónapban, már a hidegebb idő felé kacsintgatva a birsalma használatáról érdeklődtünk nálatok. Fogadjátok szeretettel egy Nosalty-hobbiszakács gondolatait, receptjeit, ötleteit és tanácsait, amiket most örömmel megoszt veletek is.

Nosalty

„A halászlevet kisgyermekkorom óta kerülöm, de kész vagyok ezen változtatni"...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Februári interjúalanyunk Frankberger Gábor, vagy, ahogy az oldalon láthattátok: Napsütötte Vidékünkön. Szia, Gábor!

Nosalty

Címlapról ajánljuk