TOP 10 majonézes saláta, melyet többször elkészítettek idén
A majonézes saláták elengedhetetlen kiegészítői lehetnek a hidegtálaknak, így nem véletlenül nagy kedvenceitek. Lássuk a befutókat idén!
NosaltyA majonézes saláták elengedhetetlen kiegészítői lehetnek a hidegtálaknak, így nem véletlenül nagy kedvenceitek. Lássuk a befutókat idén!
NosaltyA magyarok kedvenc salátája kétség kívül temérdek majonézzel és lehetőleg szintén nem kevés tejföllel készül. Nem egészséges, nem fogyókúrás, de annyira jó, hogy néha muszáj bűnözni.
NosaltyAz egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.
Lakos BenedekCsodásan krémes, majonéztől lágy salátákat gyűjtöttünk össze nektek a kukoricástól kezdve a virslisen át a tojásos változatig.
NosaltyHa szereted a fűszerekkel, ízekkel, élettel jól megpakolt salátákat, és visszasírod az ünnepi időszak kukoricasaláta-dömpingjét, akkor próbáld ki ezt a variációt. Mexikói beütésű recept, egyenesen a TikTok-csatornánkról, Flóra kezei közül!
NosaltyHamarosan itt az új esztendő, kerestünk hát nektek ehhez méltó fogásokat. Kukoricasaláta, természetesen majonézzel, gazdag székelykáposzta, és egy fantasztikus malackás muffin vár.
NosaltyA krumplisaláta legtöbbünk családjában befutó, ha majonézes salikról van szó, de mi most 11 egyéb variációt is mutatunk az ünnepi asztalra (is): kukorica, csirke, ünnepi virsli, coleslaw, waldorf, vitaminos zöldséges, francia és céklás is vár rátok!
NosaltyTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Szuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.