10 mamaféle gombaleves, ami visszarepít a gyerekkorba
Jó nagy evőkanál tejföl, pihe-puha vajas galuska, zamatos gombák és petrezselyem...mi így szeretjük a mamaféle gombalevest! És te?
NosaltyJó nagy evőkanál tejföl, pihe-puha vajas galuska, zamatos gombák és petrezselyem...mi így szeretjük a mamaféle gombalevest! És te?
NosaltySűrű, selymesen lágy, gombával készülő krémlevesekkel örvendeztetünk meg titeket.
NosaltyKrémesen vagy darabosan, egyéb zöldségekkel, vajgaluskával, pirítóssal, a gombalevest mindenhogyan kedveljük, mert olyan jó komfortos-házias-melengető.
NosaltyA mai leves igazi házias gombaleves, melyet vajgaluska gazdagít, a főétel tökmagos cukkinifasírt, a desszert pedig citromos-vaníliás sült tejberizs.
NosaltyA klasszikus magyaros gombaleves fő ismérve, hogy kizárólag jó minőségű alapanyagokból készül, és hogy egy tányér elfogyasztása után sem támad hiány- vagy éhségérzetünk. Persze ez nagyban köszönhető az optimális állagúra főzött, verhetetlen levesbetétnek, a vajgaluskának is. Főzés után pedig bevallhatjuk: egy igazán jó gombaleves felér egy testi és lelki öleléssel!
Hering AndrásA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...