7 lecsós szelet, amit télen is imádunk
Elő a hideg, téli napokra félretett lecsóval, idézzük meg együtt a nyár egyik legjobb ízét! A különböző húsok készen állnak, hogy párba álljanak a lecsós alappal.
NosaltyElő a hideg, téli napokra félretett lecsóval, idézzük meg együtt a nyár egyik legjobb ízét! A különböző húsok készen állnak, hogy párba álljanak a lecsós alappal.
NosaltyMindent lehet még fokozni, de a lecsós szeletet nem érdemes: a legegyszerűbb a legjobb. Így készült nálam ez a fogás – követheted az én receptem, vagy variálhatod kedvedre, ez lesz a kedvenc nyáridéző fogásod.
GrétiMi lehet jobb a lecsónál? Ha egy kis hússal párosítjuk! Olyan főfogást kapunk, mellyel biztosan jóllakunk mi is, és a család is.
NosaltyA lecsó nyáron elmaradhatatlan. Tudjuk, hogy minden alapanyag drága, de úgyse bírjuk ki nélküle. Készüljön klasszikus változat, franciás rakottas, krémleves vagy lecsós szelet, élvezzük ki a szezont, vagy legalább a következő hét napot!
NosaltyMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...