Elő a hideg, téli napokra félretett lecsóval, idézzük meg együtt a nyár egyik legjobb ízét! A különböző húsok készen állnak, hogy párba álljanak a lecsós alappal.
Mindent lehet még fokozni, de a lecsós szeletet nem érdemes: a legegyszerűbb a legjobb. Így készült nálam ez a fogás – követheted az én receptem, vagy variálhatod kedvedre, ez lesz a kedvenc nyáridéző fogásod.
A lecsó nyáron elmaradhatatlan. Tudjuk, hogy minden alapanyag drága, de úgyse bírjuk ki nélküle. Készüljön klasszikus változat, franciás rakottas, krémleves vagy lecsós szelet, élvezzük ki a szezont, vagy legalább a következő hét napot!
A káposztás tészta sokak asztalán gyakori vemdég, főleg a hóvégi időszakban, amikor alacsony költségével kihúzhat minket a csávából, az éhségből. Persze akadnak extrább verziói is, például az alábbi receptek!
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!
Furán nézünk, ha valaki elkezdi meghámozni főzés előtt a cukkinit, vagy mi is természetesnek vesszük? Bármelyik csoportot is erősítjük, érdemes tisztában lenni a szempontokkal, amelyek alapján döntünk a kérdésben.
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!