Egyszerű krémes sütemények karácsonyra
Egyszerű krémes süteményeket hozunk karácsonyra, mert egyrészt nem mindenki szereti a klasszikus ünnepi sütitöltelékeket, másrészt egy krémes sütibe beleharapni maga a csoda!
NosaltyEgyszerű krémes süteményeket hozunk karácsonyra, mert egyrészt nem mindenki szereti a klasszikus ünnepi sütitöltelékeket, másrészt egy krémes sütibe beleharapni maga a csoda!
NosaltyHogy mit ajánlunk most nektek? Egyszerű krémes süteményeket karácsonyra, hogy az isteni krémes sütiélmény ne maradjon el, de túl bonyolult se legyen a sütögetés.
NosaltyKrémes süteményre vágysz? Minden gondolatod egy gesztenyés alagút, egy francia krémes, egy csokis mignon, egy felhőszelet vagy egy lúdláb? Akkor egy lépést se tovább!
NosaltyA krémes sütik kétségtelenül nagy kedvenceink, a lényeg, hogy legyen nálunk sok-sok szalvéta, mert még a lábujjunk is habos lesz!
NosaltyA mai menü olyan fantasztikus fogásokkal van tele, mint egy hűsítő gazpacho, egy krémes toszkán lazac végül egy könnyed, sült madártej.
NosaltyA mai menüben igazán izgalmas fogások kaptak helyet, így szívesen végigesszük őket, mindenféle probléma nélkül.
NosaltyEgy hangulatos belvárosi bisztróban kóstoltam életem eddig legizgalmasabb desszertjét, amely többek között egy kecskesajtos-fehércsokis mousse-t és egy kávés piskótát tartalmazott. A kombináció szokatlansága arra kéztetett, hogy én magam is alkossak egy ilyen ízekben pompázó édességet, így született meg az alábbi recept. Talán nem a legegyszerűbb sütemény, de mindenképpen megéri kipróbálni – aki készen áll egy kalandra, mindenképpen kóstolja meg!
Lakos BenedekTudni lehet, hogy tényleg isteni egy krémes, amikor az arcunk, orrunk, mindenünk porcukros, pudingos, tejszínhabos lesz tőle. Ne törődjünk a maszattal, harapjunk nagyot a süteményekbe!
NosaltyPorcukor gyakran kerül magukba a süteményekbe is, de amikor látványosan, vastag rétegben a tetejükre szórjuk a fehér port, egy mozdulattal téliessé, mellette pedig teljesen ellenállhatatlanná is tesszük őket.
NosaltyTudjuk, tudjuk, még korai bármilyen ünnepi dologról szót ejteni, és mi meg sem fogunk mukkani, esküszünk. Persze sütni bármikor lehet, és ha az ember egyszer már ott áll a konyhában, a mesés illatok között, sokkal könnyebben elkapja egy kellemes (ünnepi?) hangulat. Nemde?
NosaltyA kevert sütemények tárháza végtelen, megannyi ízben, megannyi gyümölccsel és megannyi krémmel elkészíthetjük őket. Mi most a szederre és a fehér csokis krémre voksoltunk, mert őszintén, nem tudtunk neki ellenállni.
NosaltyA desszerteket minden formában szeretjük, de akkor mégis jobban, ha azok gyorsak és nagyon krémesek. Ezen a héten ilyen finomságok várnak minden csillagjegyre, érdemes mindenkinek elkészíteni a sajátját.
NosaltyHa nem lenne elég, hogy a késő tavaszi / kora nyári kedvenc, az eper virít ezekben a desszertekben, akkor mindegyiket megspékeljük még valamilyen krémes kiegészítővel. Lehet ez túrókrém, tejföl vagy puding, a lényeg, hogy tényleg jó krémes legyen.
NosaltyA megszokott teasütemények mellett készíts valamilyen isteni finom krémes süteményt is a húsvéti asztalra, mely pihe-puhaságával elvarázsolja a locsolókat.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...