konyhai baki

Így lett a gyerekkoromban elrontott zabkekszből tuti nyárvégi desszert

Amikor az ember ifjonti lelkesedése és energiái találkoznak a cukrászat precíz és odafigyelést igénylő tudományával, általában nem sül ki semmi jó a dologból – néhány esetet kivéve. Én most egy ilyen esetről számolnék be, de hogy ne legyen túl unalmas az elbeszélés, hoztam egy kiváló nyárzáró receptet is: ha másért nem, ezért mindenképp érdemes lesz maradni.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így tedd el a retket, hogy egész évben csinos pink...

Bizony, olyan sokoldalú a hónapos retek, hogy még savanyítani is lehet! A zöldséget az íze mellett jellegzetes rózsaszín színéért kedveljük, ami az ecet hatására élénkebben tűnik elő, mint valaha. A savanyúság így semmiben sem hagy minket cserben, hiszen roppanós zamata és friss megjelenése tökéletes kombináció, amivel bármilyen csalamádét legyőzhet.