Sokan szinte bálványozzák a roppanós tetejű ételkülönlegességet, a húsos pitét. Nem is csoda, hiszen rengeteg finomság kerülhet ebbe a laktató fogásba.
A molylepke a konyhák legkellemetlenebb jelensége tud lenni, megszabadulni tőle pedig valódi rémálom. Mit tegyünk, hogy megbirkózzunk a molyokkal, hogy aztán vissza se térjenek?
Biztosan neked is feltűnt már, hogy Ázsia növényvilága rendkívül gazdag és változatos, gondolj csak az óriáspanda kedvenc rágcsálnivalójára, a bambuszra... De most szeretnénk, ha további különleges ázsiai növényeket is megismernél, ezért összegyűjtöttünk párat.
Ma egy igazán ütős menüvel készültünk neked! Kezdjük a sort egy gazdag, gombás zöldséglevessel, majd ezután jöjjön egy kínai pirított tészta illatos-omlós csirkével. A sort pedig zárjuk egy tepsi omlós citromos keksszel.
A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.