21 izgalmas interjú meghatározó nőkkel, nem csak nőknek
Összegyűjtöttünk nektek korábbi beszélgetéseinkből egy csokorra valót inspiráló nőkkel készített interjúinkból. Olvassátok szeretettel, és ne csak ma ünnepeljük őket!
NosaltyÖsszegyűjtöttünk nektek korábbi beszélgetéseinkből egy csokorra valót inspiráló nőkkel készített interjúinkból. Olvassátok szeretettel, és ne csak ma ünnepeljük őket!
NosaltyHegedűs Zoé sokoldalú gasztrotehetség: séf, food designer, vezette már hotelek konyháját Dél-Amerikában, tart itthon pop-up vacsorákat, tervezett már ehető bútort, és hollywoodi produkciókban felelt az ételekért. Zoé kreativitása túlmutat az országhatáron, Spanyolországban járt egyetemre, a mesterképzést Milánóban végezte, jelenleg pedig New York és Budapest között ingázik. Egy beszélgetés erejéig sikerült itthon elcsípnünk, és izgalmas projektjeiről kérdeztük.
Szász NóriMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.